Aku čerpadlo na čistú vodu Einhell GE-SP 18 LL Li (1x4,0Ah)

Aku čerpadlo na čistú vodu Einhell GE-SP 18 LL Li (1x4,0 Ah) je inovatívne čerpadlo na čistú vodu z rodiny Power X-Change, ktoré je ideálne pre situácie, kde je potrebné čerpať čistú vodu v odľahlých oblastiach.

Hlavné vlastnosti:

  1. Kompatibilita s Power X-Change : Ako člen rodiny Power X-Change môže byť čerpadlo napájané akoukoľvek batériou z tohto radu, čo zvyšuje jeho flexibilitu a široké využitie.

  2. Hĺbka ponorenia: Integrované káblové pripojenie umožňuje hĺbku ponorenia až 4 metre, čo je výhodné pre hlboké pramene či nádrže.

  3. Výkon : Výkonný motor umožňuje čerpať až 4500 litrov vody za hodinu. Možnosť odsávania v plytkej vode je vynikajúca funkcia, ktorá umožňuje maximálne využiť dostupnú vodu.

  4. Odolnosť a trvanlivosť : Skriňa čerpadla je vyrobená z nárazuvzdorného plastu, čo zaisťuje, že čerpadlo odolá typickému opotrebovaniu a pôsobeniu vonkajších vplyvov.

  5. Praktický dizajn : Ľahko prístupné pripojenie hadice na hornej strane čerpadla uľahčuje jeho používanie. Trojpolohový spínač je intuitívny a umožňuje rôzne režimy prevádzky, vrátane nepretržitého chodu.

Aku čerpadlo na čistú vodu Einhell GE-SP 18 LL Li (1x4,0 Ah) je výkonný, odolný a flexibilný nástroj, ktorý je ideálny pre rôzne aplikácie, od zavlažovania záhrady až po núdzové situácie. Jeho odolná konštrukcia, vysoký výkon a kompatibilita s rodinou Power X-Change robí z tohto čerpadla skvelú voľbu pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivý nástroj na čerpanie čistej vody.