Kalové čerpadlo Einhell GE-DP 900 Cut

Kalové čerpadlo Einhell GE-DP 900 Cut je výkonný a odolný nástroj, špeciálne navrhnutý na čerpanie vody silne znečistenej cudzími telesami. Jeho unikátne vlastnosti a vysoký výkon ho robia ideálnym pre rôzne priemyselné a domáce použitie.

Hlavné vlastnosti:

  • Výkon a Kapacita : S výkonom 900 W a prietokom 16 000 litrov za hodinu je toto čerpadlo schopné rýchlo a efektívne čerpať veľké objemy špinavej vody.

  • Rezacia Jednotka : Čerpadlo je vybavené systémom rezacej jednotky, ktorá umožňuje drvenie pevných látok. To uľahčuje čerpanie vody znečistenej veľkým množstvom cudzích telies.

  • Odolná Konštrukcia : Telo čerpadla je vyrobené z tlakovo liateho hliníka a liatiny, čo zaisťuje vysokú odolnosť voči náročným pracovným podmienkam a dlhodobú životnosť.

  • Univerzálne Použitie : Toto čerpadlo je ideálne pre čerpanie vody z pivníc, stavebných jám, bazénov, záhradných jazierok, nádrží, studní a dažďových nádrží.

  • Kvalitný Mechanický Uzáver : Zaisťuje bezproblémovú prevádzku a dlhú životnosť čerpadla, minimalizuje potrebu údržby.

  • Ergonomické Madlo : Umožňuje jednoduchú a pohodlnú manipuláciu s čerpadlom, čo je ideálne pre časté presuny alebo pre použitie na rôznych miestach.

  • Flexibilné Nastavenie Plavákového Spínača : Výška plavákového spínača je ľahko nastaviteľná, čo umožňuje prispôsobiť čerpadlo konkrétnym potrebám a podmienkam.

Kalové čerpadlo Einhell GE-DP 900 Cut je vysoko špecializované a výkonné čerpadlo, ktoré je ideálne na rôzne náročné čerpacie použitie. Jeho odolná konštrukcia, rezacia jednotka a ergonomické madlo ho robí praktickým a spoľahlivým nástrojom na každodenné použitie. Jeho univerzálne charakteristiky a flexibilné nastavenie plavákového spínača z neho robia cenného pomocníka v rôznych situáciách, či už v domácnosti, na záhrade alebo na stavenisku.