Akumulátorová vretenová kosačka GE-HM 18/38 Li-Solo

Akumulátorová kosačka Einhell GE-HM 18/38 Li-Solo má precízne brúsené nože z prvotriednej ocele na kosenie záhrad s výsledkami ako na golfovom trávniku. Kosačka ako člen flexibilného, vysoko výkonného radu Power X-Change je napájaná 18 V lítium-iónovým akumulátorom z radu vysokokvalitných lítium-iónových systémov. Power X-Change ponúka nielen slobodu práce bez káblov, ale aj praktickú flexibilitu: každý akumulátor z radu systémov možno kombinovať s každým zariadením PXC, rovnako ako je každá nabíjačka PXC kompatibilná s každým akumulátorom. Okrem toho možno kosačku používať aj v manuálnom režime, inými slovami, bez akumulátora Power X-Change.

Akumulátorová kosačka poháňaná valcom s guličkovými ložiskami a piatimi vysokokvalitnými oceľovými nožmi využíva bezkontaktný, energeticky úsporný systém kosenia - vďaka tomu je tichá a šetrná k životnému prostrediu. 4-stupňové nastavenie výšky kosenia umožňuje nastaviť výšku kosenia na 14 mm, 23 mm, 32 mm alebo 38 mm. Akumulátorová kosačka má veľké kolesá šetrné k trávniku. Ergonomickú, výškovo nastaviteľnú dlhú rukoväť možno prispôsobiť individuálnym požiadavkám, aby bolo používanie jednoduchšie a pohodlnejšie. Kôš na trávu s objemom 45 litrov je odnímateľný.

Tento výrobok sa dodáva bez akumulátora a bez nabíjačky, ktoré sú k dispozícii samostatne, napr. ako praktická štartovacia súprava.