Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3730

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3730 je vysoko funkčné a odolné zariadenie, ktoré je ideálne pre rôzne domáce a komerčné aplikácie. Či už ide o vyprázdňovanie dažďovej vody zo sudov, čistenie bazénov alebo odstraňovanie vody zo studní, toto čerpadlo je pripravené splniť úlohu.

Hlavné vlastnosti:

  • Výkon : S príkonom 370 wattov je toto čerpadlo schopné čerpať až 9 000 litrov znečistenej vody za hodinu, čo zaisťuje rýchlu a efektívnu prácu.

  • Odolnosť : Kryt z odolného a húževnatého plastu robí čerpadlo odolným voči náročným pracovným podmienkam a dlhodobému opotrebovaniu.

  • Plynule Nastaviteľný Plavákový Spínač : Umožňuje nastavenie čerpadla na nepretržitú prevádzku alebo na určitú výšku hladiny pre automatické zapnutie a vypnutie, čo umožňuje jednoduchú a prispôsobiteľnú kontrolu.

  • Mechanická Upchávka : Vysoko kvalitná mechanická upchávka chráni silný motor a zaisťuje takmer bezúdržbovú prevádzku, čo znižuje potrebu častej údržby.

  • Flexibilné Pripojenie : Univerzálna prípojka a uhol 90° umožňuje jednoduché a flexibilné pripojenie k rôznym systémom.

  • Jednoduchá Preprava : Vyhradené držadlo uľahčuje prepravu čerpadla, čo je ideálne pre časté presuny alebo pre použitie na rôznych miestach.

Kalové čerpadlo Einhell GC-DP 3730 je skvelou voľbou na každodenné použitie v rôznych aplikáciách. Je to robustný, výkonný a spoľahlivý nástroj s praktickými funkciami, ktorý si poradí s rôznymi čerpacími potrebami. Jeho plynulá regulácia a odolné konštrukčné materiály zaručujú, že bude dlho slúžiť ako dôveryhodný pomocník.