Drážkovacia fréza do muriva Procraft | PM2500

Elektrická drážkovačka na stenu PM2500-230, Procraft.

Počas výstavby je veľmi dôležité venovať pozornosť takému aspektu práce, ako je pokládka vodovodných a napájacích systémov. Správne položené rozvody alebo potrubia totiž pomôžu zjednodušiť ďalšiu inštaláciu ďalších zariadení, ako je osvetlenie, napájanie a vodovod. Aby bolo celé pokladanie drôtov a rúrok čo najpohodlnejšie pre ďalšiu prácu, je jednoducho nutné vytvoriť špeciálne žľaby, stroboskopy a drážky.

Aby sme sa vyrovnali s vytvorením týchto zariadení, nazýva sa špeciálny nástroj - nástenný durič. Je to vďaka nemu, že v nich ľahko vytvoríte drážky, drážky a stroboskopy na ďalšie umiestnenie vodovodných a napájacích systémov. Profesionálnym riešením spoločnosti Procraft v tejto kategórii je nástenná drážka Procraft PM2500-230 . Je vybavená rezným kotúčom 150 mm s kapacitou rezu (hĺbka rezu) od 9 do 40 mm . Maximálna rýchlosť otáčania disku 4500 ot./min je dosiahnutá vďaka vysoko výkonnému motoru 2500 W . Môže sa pochváliť vysoko kvalitnou základňou prvkov a taktiež dodatočnou ochranou vinutia kotvy pred rôznym prachom a drobnými nečistotami. Medzi ďalšie funkcie stojí za zmienku prítomnosť systému ochrany proti preťaženiu nástroja. Pokiaľ je pracovná hlava zaseknutá alebo je zaťaženie príliš vysoké,

Pokiaľ ide o puzdro, stojí za zmienku prítomnosť prídavnej rukoväte pre istejšie uchopenie dvoma rukami, rovnako ako pogumované vložky na hlavné rukoväte, ktoré tlmia vibrácie a vytvárajú pohodlnejší úchop. Odolné kovové puzdro z horčíkovej zliatiny je navyše navrhnuté tak, aby chránilo PM2500-230 pred rôznymi druhmi mechanického poškodenia. Okrem ochranných funkcií funguje aj ako zábrana pre kusy betónu a iných materiálov vylietavajúcich pri spracovaní. Aby bolo pracovisko čistejšie, je na ochrannom kryte zariadenia špeciálny vývod prachu. Je možné k nemu pripojiť vysávač, ktorý prach a čiastočky odpadového materiálu ihneď po ich vzniku odsaje.

Procraft PM2500-230 je spoľahlivý, vysoko kvalitný nástroj , ktorý je ideálny pre vaše hlavné úlohy. Je stredne jednoduchý, čo vám umožní jeho použitie aj bez zdĺhavej prípravy. S takýmto nástrojom je veľmi jednoduché a ľahké premyslieť a implementovať najrozmanitejší systém vodných a elektrických komunikácií.

Technické parametre:

Napätie (V): 230
Frekvencia (Hz): 50
Príkon (W): 2500
Otáčky (min): 6600
Priemer kotúča (mm): 150
Počet kotúčov: 2
Priemer montážneho otvoru: 22,2mm
Hĺbka rezu: 45mm
Šírka drážky: 9-40mm