Kladivo vŕtacie PROCRAFT BH1700 | BH1700

Kombinované vŕtacie a sekacie kladivo, SDS-plus, 5J, 0-820/min, 32 mm

Vrták do kameňa Procraft BH1700 je vysoko spoľahlivý, vysoko výkonný nástroj, ktorý je možné použiť pre širokú škálu stavebných prác. Pracuje s Procraft BH1700 v troch režimoch: vŕtanie, príklep a vŕtanie s príklepom. Výkon vŕtacieho kladiva je 1700 W, otáčky sú od 0-820 ot./min. Model je vybavený reguláciou otáčok, skľučovadlom SDS-Plus, spätným chodom a antivibračným systémom.

Vlastnosti modelu

Nástroj je kompaktný, praktický a ľahký. Mechanizmus je uzavretý v kovovom puzdre vysokej pevnosti. Vybavené antivibračným systémom, ktorý pomáha predĺžiť životnosť zariadenia.

Hlavné vlastnosti perforátora sú nasledujúce:

Tri pracovné režimy;

Zvýšená pracovná sila;

Vysoko spoľahlivá kazeta SDS;

Vysoko kvalitné tlmenie silných vibrácií.

Jednoduché použitie nástroja

Vrták do skaly Procraft BH1700 je navrhnutý tak, aby pri práci vydržal vysokú rázovú silu. Jeho hmotnosť je malá a vďaka vertikálne umiestnenému motoru je veľmi pohodlné držanie náradia. Je zaistený spoľahlivý chladiaci systém, ktorý eliminuje nadmerné prehrievanie zariadenia pri dlhodobej prevádzke.

Náradie je doplnené o zámok zapnutia, ochranu proti vnikaniu prachu a nečistôt do útrob prístroja. Keď je príslušný režim zapnutý, môžete ho používať na vŕtanie s príklepom aj bez neho a tiež ho prepnúť do režimu zbíjačky.