Skleník VITAVIA URANUS 11500 PC 4 mm strieborný

Skleníky série URANUS sú zaradené do nasledujúcich kategórií PREMIUM - Skleník je vyrobený značkovým výrobcom z Veľkej Británie. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov. Zasklenie je vyrobené z tepelne izolovaných polykarbonátových dosiek s hrúbkou 4 mm.zasklenie je ukotvené k hliníkovým profilom pomocou oceľových príchytiek.



Polykarbonát - vysokokvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nedeformuje sa, nežltne). Aby sa zabezpečila maximálna kvalita zasklenia tohto modelu skleníka, zasklenie vyrába spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. z polykarbonátu Marlon (výrobca Brett Martin - Veľká Británia) alebo z polykarbonátu Sunlite (výrobca Palram Europe - Veľká Británia/Nemecko). Spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedným z najväčších oficiálnych dovozcov polykarbonátu do Českej republiky (ako regionálny partner ich výrobcov), a preto disponuje vlastnými technickými skúšobnými protokolmi z českých štátom akreditovaných skúšobní. Sú tak jedným z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú vybavené kvalitným polykarbonátom s overiteľnou českou certifikáciou.

Konštrukcia skleníka je kovovo strieborná (eloxovaný hliník).

Rozmery skleníka:



Šírka: š = 257 cm Výška: h = 246 cm Dĺžka: d = 445 cm Výška bočnej steny je 151 cm.

Balenie obsahuje dvojité posuvné dvere (š x v = 122 x 191 cm), AL profily, zasklenie, 4x strešné vetracie okno s manuálnym otváraním, všetok spojovací materiál. Skleník je možné postaviť napr. na murovaný sokel alebo na základňu z pozinkovaného plechu. Pri stavbe bez sokla odporúčame zakúpiť základňu.



K skleníku je možné dodať množstvo príslušenstva - police, regály, prídavné vetracie strešné a bočné okná, automatické otváranie týchto okien, odkvapové súpravy, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenie, elektrické odporové vyhrievanie pôdy. Skleník sa dodáva ako stavebnica s podrobným návodom na montáž. Balené v papierovej škatuli.

Základňa pre skleník zdarma!

Stručný návod na stavbu skleníka si môžete pozrieť vo videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=dbqbqYEAPEQ.

Podrobný návod na skleník si môžete pozrieť vo videu tu: https://www.youtube.com/watch?v=ZPu0RDenj1Y

Upozornenie:
1) Ak máte v úmysle postaviť murovaný alebo betónový základ, postavte ho až po zakúpení skleníka a po inštalácii oceľového základu (alebo konštrukcie skleníka). Uvedené rozmery skleníka sú maximálne vonkajšie rozmery skleníka a nemožno ich použiť na meranie a stavbu podstavca.

2) V prípade používania prírodných hnojív (konský/kravský hnoj, kurací trus atď.), umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšom alebo kratšom čase dôjsť ku korózii oceľových častí skleníka (základňa, skrutky atď.).

Technické parametre:



Hmotnosť: 105 kg Farba: strieborná Sv.








Zastavaná plocha: 11,44 m2 Šírka (vonkajšia): 2,57 m Dĺžka (vonkajšia): 4,45 m Výška (vonkajšia): 2,46 m Dvere: dvojité posuvné Šírka dverí: 1,22 m Výška dverí: 1,91 m Ukotvenie zasklenia: oceľové príchytky Materiál konštrukcie: oceľové príchytky:




Materiál zasklenia: 4 mm komôrkový polykarbonát Záruka na konštrukciu: 15 rokov na vybrané vlastnosti AL konštrukcie Záruka na zasklenie: zmluvná - 10 rokov na odolnosť proti krupobitiu Výrobca: Vitavia Garden Základňa v cene: AKCIA - ZDARMA základňa pre skleník