Japonské kombinované kliešte ENGINEER Nejisaurus RX

Japonské kombinované kliešte pre elektrikárov od firmy ENGINEER typu Nejisaurus RX. Vhodné na odstraňovanie odtrhnutých skrutiek, zhrdzavených skrutiek, strihanie alebo odizolovanie vodičov a iné aplikácie. Unikátne čeľuste s vertikálnym ozubením schopné pevne uchopiť aj veľmi tenké predmety. Vyrobené v Japonsku.



engineer_logo_japan

Elektrikárske "kombinované" náradie od japonskej značky ENGINEER. Kompatibilné s vonkajšími priemermi hláv skrutiek od 3 do 15 mm. Tvrdosť čeľustí: HRC60±2. Schopné rezať železný drôt s priemerom do 3,2 mm. Ľahká ergonomická gumová rukoväť v tvare písmena T sa vám nevyšmykne z ruky. Čeľuste s vertikálnymi a horizontálnymi zubami. Horizontálne zúbkovanie čeľustí zaisťuje naozaj pevné uchopenie. Vhodné aj na odizolovanie drôtov.

vyrobeno_v_japonsku_nippon

  1. Kliešte Nejisaurus s vertikálnym a horizontálnym ozubením majú viacero oporných bodov a pri uchopení skrutky sa nešmýkajú.
  2. Výrez na špičke čeľustí Nejisaurus sa dokonale hodí na skrutky s rozsahom 3 až 15 mm vrátane skrutiek s priehradovou hlavou.
  3. Vodorovné zúbky klieští Nejisaurus do seba zapadajú, čo vám umožní veľmi pevné uchopenie.

kleste_engineer_popis_v2

Vlastnosti klieští ENGINEER






✅ Na všeobecné použitie pre elektrikárov ✅ Primárne určené na odstraňovanie zaseknutých skrutiek ✅ Vhodné na strihanie drôtov alebo odizolovanie vodičov ✅ Vertikálne a horizontálne vrúbkovanie čeľustí ✅ Gumová ergonomická T-rukoväť ✅ Rozsah skrutiek:

3 až 15 mm ✅ Tvrdosť HRC60±2 ✅ Vyrobené v Japonsku