Japonské kombinované kliešte ENGINEER Nejisaurus GT

Japonské kombinované kliešte pre elektrikárov od firmy ENGINEER typu Nejisaurus GT. Vhodné na odstraňovanie odtrhnutých skrutiek, zhrdzavených skrutiek, strihanie drôtov a iné aplikácie. Unikátne čeľuste s vertikálnym ozubením schopné pevne uchopiť aj veľmi tenké predmety. Vyrobené v Japonsku.



engineer_logo_japan

Elektrikárske "kombinované" náradie od japonskej značky ENGINEER. Kompatibilné s vonkajšími priemermi hláv skrutiek od 3 do 9,5 mm. Tvrdosť čeľustí: HRC58±2. Schopné rezať medený drôt s priemerom do 1,2 mm. Ľahká ergonomická gumová rukoväť v tvare písmena T sa vám nevyšmykne z ruky. Čeľuste s vertikálnymi a horizontálnymi zubami. Horizontálne zúbky čeľuste zaisťujú naozaj pevné uchopenie.

vyrobeno_v_japonsku_nippon

  1. Bežné kliešte s iba horizontálnym ozubením nedokážu dostatočne uchopiť skrutku, takže pri uchopení skĺznu.
  2. Kliešte Nejisaurus s vertikálnym aj horizontálnym ozubením majú viacero oporných bodov a pri uchopení skrutky sa nešmýkajú.
  3. Výrez na špičke čeľustí Nejisaurus dokonale pasuje na skrutky s rozsahom 3 až 9,5 mm vrátane skrutiek s priehradovou hlavou.

kleste_engineer_popis

Vlastnosti klieští ENGINEER






✅ Na všeobecné použitie pre elektrikárov ✅ Primárne určené na odstraňovanie zaseknutých skrutiek ✅ Vhodné na strihanie drôtov ✅ Vertikálne a horizontálne zárezy čeľustí ✅ Gumová ergonomická T-rukoväť ✅ Rozsah skrutiek:

3 až 9,5 mm ✅ Tvrdosť HRC58±2 ✅ Vyrobené v Japonsku