Kriedový vlasec TAKUMI Ø 0,8 mm - 12 m

Navíjač kriedových vlascov od japonskej značky TAKUMI s dĺžkou vlasca 12 metrov. Na vytváranie značkovacích čiar. Integrovaná nádoba na farebné kriedy. Uzamykacia ihla na pripevnenie konca šnúry k rôznym typom materiálu. Silná nylonová šnúra s vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a ťahu vytvára neprerušované značenie. Značkovacia krieda nie je súčasťou balenia.



takumi_logo_regals

Prášková cievka od japonskej značky TAKUMI je navrhnutá tak, aby poskytovala účinného pomocníka na značenie dlhých čiar a liniek. Má množstvo funkcií, ľahko sa používa, čistí a dá sa opakovane používať. Luk naplnený kriedou zanechá jasnú a rovnomernú značku, či už ho použijete na drevo, steny, obloženie alebo sadrokartónové dosky. Skvele sa hodí pre tesárov, murárov a maliarov.

Silná nylonová šnúra s vysokou odolnosťou proti opotrebovaniu a ťahu vytvára neprerušované značky. Integrovaný zásobník na práškovú kriedu. Uzamykacia ihla na pripevnenie konca šnúry k rôznym typom materiálov. Drážky v rozťahovacom zobáčiku udržiavajú šnúru na mieste bez nežiaduceho pohybu.

Vlastnosti zastrihávača šnúr TAKUMI

✅ Vyrobené z vysokokvalitného materiálu
✅ Odolné hliníkové telo
✅ Dobre padne do ruky
✅ Plastové puzdro
✅ Dĺžka 12 m
✅ Uzamykateľná ihla + kovový háčik
✅ Navrhnuté v Japonsku

Viac informácií o značke TAKUMI

História značky Takumi sa začala písať v roku 1936 v Hirošime, keď Kamedžiro Fudžimoto začal vyrábať špeciálne krútené priadze na atramentové poháriky. Dnes spoločnosť okrem výroby kvalitných vložiek vyrába aj náhradné práškové náplne a ďalšie špeciálne priadze.

Ako používať cievky?

Vsuňte zaisťovaciu ihlu do východiskového bodu a napnite šnúrku na značku. Potom vezmete šnúrku vo farbe atramentu alebo kriedy a "naťahujete" ju ako šnúrku. Keď lano narazí na materiál, atrament sa uvoľní a máte značku. Presná čiara na stavbu základov alebo na presné rezanie lamiel na streche. Využitie je nespočetné. Chcete vedieť viac?

chalk_reels_ink_lines_004