Japonská račňa SHINTO - náhradná čepeľ 250 mm

Náhradný list pre japonské ručné píly SHINTO - pilník s jedinečnou dutou konštrukciou, ktorá zabraňuje upchávaniu. Dvojitý list s rôznou hrubosťou na obrábanie v rovine. Dĺžka čepele 250 mm. Rukoväť zobrazená v galérii nie je súčasťou dodávky. Vyrobené v Japonsku.



shinto_logo_regals

Jedinečná konštrukcia tejto japonskej rašple na drevo pozostáva z 10 tvrdených cik-cak pílových listov zauzlených dokopy, ktoré vytvárajú širokú reznú plochu. Najväčšou výhodou tejto jedinečnej rašple je jej dutá konštrukcia, ktorá eliminuje zanášanie. Hoci sú tieto rašple vyrobené na opracovanie dreva, sú vhodné aj na mäkké kovy, ako je hliník alebo mosadz, plasty alebo omietka. Rašple Shinto umožňuje odstraňovať materiál vysokou rýchlosťou. Zuby siahajú až po okraj, čo výrazne uľahčuje prácu v rohoch.

made_in_japan_cz

Vlastnosti japonskej rašple SHINTO







✅ Tvrdené pílové listy ✅ Unikátna konštrukcia zabraňuje upchávaniu ✅ Na drevo, plasty, sadru alebo mäkké kovy ✅ Dvojité listy s rôznou zrnitosťou ✅ Vynikajúca odolnosť a trvanlivosť ✅ Od osvedčenej značky SHINTO ✅ Vyrobené v Japonsku